Sommerskole 2023

 

Hvad er KORLIV Sommerskole

Sommerskole er et unikt tilbud til korledere, korsangere og unge organister, der ønsker at udøve og fordybe sig i sang og musik.

På Sommerskole er musik og fællesskab i centrum, når vi i seks dage og nætter arbejder passioneret med god musik og sang – sammen og hver for sig.

Vi har fokus på trivsel og samarbejde, så alle bliver en del af fællesskabet.

Sommerskolens tre linjer

KORLEDERLINJEN henvender sig til korledere på alle niveauer, der ønsker en uge i skønne omgivelser med inspiration fra højtuddannede dygtige undervisere, tid til faglig fordybelse og kollegialt samvær. Der bliver bl.a. undervist i direktionsteknik, korledelse, metodik for børne, unge og voksenkor. Der er øvekor - eller du kan tage egne korsangere med.

Her kan du tilmelde dig Korlederlinjen

SANGERLINJEN er for korsangere i alderen 13-29 år, der har lyst til at arbejde med en række af landets bedste instruktører og korledere og møde andre unge, der elsker at synge i kor. Sangerne inddeles i seks hold efter niveau, erfaring og alder og får undervisning i sang, fælleskor, ensemblesang, hørelære og bodyworks.

Her kan du tilmelde dig Sangerlinjen

ORGELLINJEN er for unge organister mellem 13-29 år, der har lyst til at få undervisning af nogle af de dygtigste organister, og møde et fællesskab af andre unge med passion for det særlige instrument. I 2023 er der udflugter, koncert og masterclass med den fantastiske svenske organist, Gunnar Idenstam.

Her kan du tilmelde dig Orgellinjen

OBS: Tilmeldingsfristen for alle tre linjer er d. 15. maj 2023

  • TILMELDING
    Tilmelding og betaling skal ske individuelt og senest 15. maj 2023.
  • Tilmeldingen er først gyldig ved betaling og er bindende efter tilmeldingsfristens udløb.
  • Tilmelding foregår via ovenstående links.

GRUPPE ELLER INDIVIDUELT

  • Som sanger og ung organist skal du tilmelde dig individuelt – også hvis I er en gruppe fra dit kor dit kor eller din orgelklub.
  • Som korleder kan du komme uden sangere eller tage sangere fra dit kor med på Sommerskole, der også skal tilmeldes individuelt.
  • På Sommerskole sørger kursusledere og ungdomsledere for, at alle bliver en del af fællesskabet.

PRIS
Prisen for Sommerskolen 2022 omfatter heldagsundervisning, alle materialer og aktiviteter, indkvartering og fuld forplejning. Korledere indkvarteres i enkeltværelser med bad, linned og håndklæde. Korsangere indkvarteres flere sammen på værelser med adgang til bad og medbringer selv lagen, sovepose/linned og håndklæde.

Alle er velkomne på Sommerskolen. Hvis du ikke er medlem af KORLIV - folkekirkens kororganisation, betales 200 kr. ekstra for at deltage. Beløbet svarer til et personligt medlemskab. Vær opmærksom på, at du sagtens kan være medlem uden at være klar over det, hvis du f.eks. synger i et kirkekor eller er med i en orgelklub, som er medlemmer via deres kirke.

Bliv medlem på medlem.fuk.dk eller kontakt sekretariatet for information om medlemskab.

Hent en folder om Sommerskolen 2023

UNGDOMSLEDERKURSUS

Lørdag d. 22. JULI 2023 

KORLIVs ungdomslederkursus er et nyt tiltag for unge mellem 16 og 29 år i korlivet, der ønsker at blive gode til at lede andre unge og skabe trivsel i fællesskaber
i kor- og foreningslivet. Ungdomslederkursus som er to indholdsrige og alsidige én-dags kursusmoduler. Dagen før Sommerskole ligger 2. modul.

De færdigheder du får på Ungdomslederkurset, kan du bruge på Sommerskole i ugen efter.

Det er gratis at deltage i Ungdomslederkurset.

Er du interesseret, så skriv til Anne Lise Quorning på alq@fredenskirken.dk.

Sidste frist er 15. maj 2022, men vent ikke så længe, for pladserne fordeles efter først-til-mølle.

Læs mere om Ungdomslederkursus