NY UDGIVELSE: Korsatser fra Kirkesangbogen

I 2017 udkom Kirkesangbogen som et supplement til Den Danske Salmebog. Sangbogen fik en overvældende modtagelse og er siden blevet meget udbredt. Derfor har der været stor efterspørgsel efter korarrangementer af bogens indhold til både børnekor og voksenkor.

Det bliver der nu rådet bod på. 31. maj 2021 udkom fire hæfter med et udvalg af Kirkesangbogens repertoire i forskellige sværhedsgrader og til forskellige målgrupper. To hæfter med satser for lige stemmer - arrangeret af Phillip Faber - og to hæfter med satser for blandet kor - arrangeret af Phillip Faber, Jakob Lorentzen, Michael Bojesen, Matti Borg, Søren Birch, Mads Høck, Pernille Sejlund og Lasse Toft Eriksen.

Hæfterne rummer et bredt udvalg af Kirkesangbogens populære titler arrangeret for kor – i alt 30 satser for lige stemmer og 28 satser for blandet kor. Der er satser i alle sværhedsgrader, og de præsenteres både som a cappella, i enkle klaversatser og med becifring. Det er kormusik, som egner sig til både gudstjeneste og koncertbrug.

Korsatser fra Kirkesangbogen er udgivet i samarbejde mellem Kirkesangbogens redaktion, Folkekirkens Ungdomskor, Forlaget Mixtur og Det Kgl. Vajsenhus’ Forlag.

PRIS PR: HÆFTE KR. 119,00
ALLE 4 HÆFTER TIL SAMLET PRIS KR. 399,00
KORSÆT - MINIMUM 10 EKS. -20%

Download infoark om Korsatser fra Kirkesangbogen

Korsatser fra Kirkesangbogen kan købes via www.noder.dk, hvor man også kan se nodeeksempler.