Årsmøde 2023

Tilmeld dig til KORLIVS års- og repræsentantskabsmøde 2023

KORLIVs årsmøde 2023 byder på alt godt fra korlivet.

Den 10. marts kl. 10 slår vi dørene op til en dag og aften med inspirerende oplæg, korsang, hyggeligt samvær med korkolleger fra hele landet og repræsentantskabsmøde.    
Tilmeldingen til årsmødet er senest d. 20. februar til sekretatariat@korliv.dk

Carsten Seyer-Hansen

Inspiration og fagligt samvær

På årsmødet lægger vi ud med et oplæg af Carsten Seyer-Hansen, der er kantor ved Københavns Domkirke og kapelmester for Københavns Drengekor. Han vil inspirere os med et oplæg om korindstuderingsteknik og drypvis indlæring.
 
Kortools er KORLIVs nye digitale værktøjskasse for korledere, hvor du kan finde alt fra slagskemaer over repertoireinspiration til video’er med konkrete tip og tricks til korarbejdet. Konkonsulent Jonas Rasmussen er redaktør på Kortools, og vil gennemgå, hvordan I kan få mest ud af den nye værktøjskasse.
 
Efter en god frokost begynder KORLIVs repræsentantskabsmøde, med Formandens beretning for et begivenhedsrigt år, valg til bestyrelse og spændende debatter om KORLIV som organisation.
 
Midt på eftermiddagen får vi besøg af Tine Fris-Ronsfeldt og Kristoffer Fynbo Thorning, der holder en workshop om og med Icebreakers, som er værktøjer, der kan bruges i korene.
 
Efter en dejlig middag vil Jonas Rasmussen holde Korworkshop for alle.

Vi slutter traditionen tro dagen af med natmad og et glas vin eller sodavand til dem, der har lyst.
 
Hele fredagen fra kl. 10 vil Søren Storm fra Aarhus Musik holde Nodestanden åben med de seneste kornoder.

 Se hele programmet her